Servicii

Plugs

Cu ce ne ocupam?

Adi Electro serv srl este o societate comerciala de prestari servicii in domeniul instalatiilor electrice , instalatiilor sanitare si de climatizare. Societatea nostra a fost infintata din dorinta de a aduce un nou tip de concept in ceea ce priveste instalatiile electrice si sanitare. Aveste concept l-am dobandit printr-o vasta experienta in Italia. Instalati electrice basate pe materiale de inalta calitate in care orice modificare la instalatia electrica ulterioara se poate face fara mari probleme. Se are in vedere necesitatea si dorinta dumneavoastra de a avea un confort in ceea ce priveste dotarea locuintei cu ultimele noutati in domeniu electric, TV, internet.

residential electr services

Instalatii electrice

Ce servicii de instalatii electrice iti oferim

Instalatii sanitare

Ce servicii de instalatii sanitare iti oferim

WhatsApp Image 2021 05 16 at 00.10.15
automatic gate systems 8

Porti Automatizate

Ce servicii de porti automatizate iti oferim

Instalatii climatizare

Compania noastra iti ofera servicii executie si mentenanta instalatii climatizare, indiferent daca esti persoana fizica sau persoana juridica. Iti garantam cel mai bun raport calitate/pret impreuna cu garantia lucrarii bine efectuate de catre echipa noastra de specialisti.

instalare aer conditionat

Execuția sistemelor de climatizare și aer condiționat reprezintă un proces complex și meticulos, esențial pentru asigurarea unui mediu confortabil și sănătos în spații rezidențiale, comerciale sau industriale. Această etapă implică o serie de activități tehnice și organizatorice, începând cu proiectarea sistemului personalizat conform nevoilor specifice ale fiecărui spațiu și terminând cu instalarea efectivă a echipamentelor.

Procesul de execuție începe cu analiza detaliată a spațiului, urmată de selecția echipamentelor adecvate, care să corespundă atât nevoilor de răcire și încălzire, cât și eficienței energetice dorite. Specialiștii în climatizare iau în considerare factori precum dimensiunea spațiului, izolația acestuia, expunerea la soare și numărul de persoane care îl utilizează, pentru a determina capacitatea necesară a sistemului.

Instalarea implică montarea unităților interioare și exterioare, traseul conductelor și configurarea sistemului de management al climatizării. Toate aceste componente trebuie integrate armonios în structura existentă, cu minimă perturbare estetică și funcțională. Siguranța, eficiența și conformitatea cu normele în vigoare sunt prioritare pe parcursul întregului proces de execuție.

Mentenanța sistemelor de climatizare și aer condiționat este vitală pentru menținerea performanței optime, prelungirea duratei de viață a echipamentelor și asigurarea unui mediu sănătos pentru utilizatori. Activitățile de întreținere regulată previn apariția defecțiunilor, reduc consumul de energie și protejează împotriva problemelor legate de calitatea aerului interior.

Programul de mentenanță include verificarea și curățarea filtrelor, inspecția unităților interioare și exterioare, verificarea nivelului de refrigerant și testarea sistemului de drenaj. De asemenea, este esențială evaluarea performanței termice și ajustarea setărilor pentru optimizarea funcționării.

Specialiștii recomandă efectuarea unei revizii complete cel puțin o dată pe an, ideal înainte de începerea sezonului cald, când sistemele de climatizare sunt supuse celor mai mari solicitări. Intervențiile preventive pot identifica și remedia timpuriu orice semne de uzură sau disfuncționalitate, evitând astfel întreruperi neașteptate și costuri majore de reparație.

mentenanta aer conditionat
Sisteme de detectie si avertizare la incendiu
Sisteme de supraveghere video
Sisteme de alarmare la efractie
Sisteme automatizari
Sisteme control acces
Instalatii electrice

Solicita o oferta astazi

...

Contact

Adresa :

Targsoru vechi, Strada Morii nr 19 , judet Prahova

Email :

contact@instal-electric.ro

Telefon :

+40 763 098 075

+40 787 551 716